top of page

Het is eindelijk zover!

De start van een nieuw avontuur. Want dat is het leven toch? Een groot avontuur! Elke stap in ons leven maakt ons tot wie we zijn en elke belevenis heeft een impact op ons leven. Iedereen ervaart het leven op zijn manier. En dat is toch het mooie? Hoe geweldig is dit wel niet?! We zijn nu eenmaal, allemaal verschillendEn juist dat is onze kracht. Door onze verschillen kunnen we van elkaar leren. Ook ik leer elke dag, door te luisteren naar anderen hun verhaal & door mijn tijd en oprechte aandacht aan deze persoon te besteden. In elk verhaal zit namelijk een pure bron aan waardevolle informatie

Maar wanneer nemen we de tijd om iemand ‘écht’ te leren kennen? Om ‘écht’ naar elkaar te luisteren? Jammer genoeg, vinden we niet altijd de nodige tijd. Want het is nu eenmaal: druk druk druk! Herkenbaar?  No worries, ik neem dit niemand kwalijk. Ook ik betrap er mezelf wel eens op!Mocht ik, zoals onze vriend Aladin, een kruik vinden waar een geest in woont en dat mij drie wensen schenkt, zou ik sowieso 48 uur in een dag wensen. Hell yesss! FREEDOM! Want in mijn ogen is tijd = vrijheid. Helaas, jammer genoeg nog geen kruik gevonden, of toch niet één met een geest in... En zullen we het moeten doen met de harde realiteit.


Gebrek aan tijd is te wijten aan de samenleving waar we ons nu eenmaal in bevinden. We moeten ook niet rond te pot draaien: we hebben het ook zelf wat in de hand gewerkt. 


Geef toe. Zou je niet de tijd willen nemen om mensen écht te leren kennen? Om te weten te komen wie ze “écht” zijn? Wat hen interesseert? Hen drijft in het leven? Hun echte verhalen wil je horen.. En niet het soort verhalen die je de dag van vandaag op Facebook ziet verschijnen. Sociale media vervormt onze realiteit, geeft ons een vals beeld op onze omgeving en onze visie op het leven. Het brengt ons niet dichterbij elkaar, maar we geraken juist vervreemd van elkaar.


En juist daarom wil ik met Identity Creations het verschil maken. Hell yessss ! Ik gil het hier letterlijk uit! Ik sta te popelen om naar je verhaal te luisteren, om je beter te leren kennen, om te weten te komen wat jouw interesses zijn, om jouw mening te horen, om te leren uit jouw ervaringen en aan de slag te gaan met jouw gouden tips en tricks


Ik ben ervan overtuigd dat we enorm veel van elkaar kunnen leren. En elke dag samen weer, beetje bij beetje, kunnen groeien naar een vorm van samenleven waar we terug reële connecties leggen met elkaar. Helaas is dit niet mogelijk met de sociale media dat je vandaag de dag ter beschikking hebt... En juist daarom heb ik dit platform opgericht. Dit is dé plek om je ware identiteit te laten spreken.


Laat de wereld zien wie je echt bent, laat je stem horen, maar leer ook van anderen om je heen. Haal het beste uit jezelf,  deel jouw passiesinteresses, missies met iedereen rond jou & help mee om ‘écht’ een verschil te maken. 

Nu hoor ik je al denken: “Super! Maar hoe ga ik nu concreet te werk?”

Wel, je kan al aan de slag door een leuke blogpost te schrijven op je profiel. Laat je liever figuurlijk je stem horen? Perfect! Je kan namelijk makkelijk zelf filmpjes maken & meteen droppen op je pagina. Hetgeen je vooral in gedachten dient te nemen is dat het mijn bedoeling is dat jij, ja jij(!), echt het beste uit je zelf gaat halen!


Wie ben jij? 

Hoe sta jij in het leven? 

Wat zijn jouw dromen en doelen? 


Laat het een zoektocht zijn naar je ware ik.
Neem dan ook de tijd om je zelf echt te leren kennen en luister naar je innerlijke stem. Nu richt ik me even tot diegenen die hier wat wantrouwig tegenover staan en zich niet geneigd voelen hier energie of tijd in te steken. Ik kan alleen maar zeggen: GIVE IT A TRY! 
Enkel op deze manier zal je ontdekken wie je echt bent, zal je je eigen ‘identity’ creëren. Het leven raast al snel genoeg aan onze neus voorbij, waarom niet ervoor zorgen dat je optimaal van het leven kan genieten door het bewust worden van je eigen identiteit?

Met je uitgewerkte profiel op dit platform, je ‘identity’ kan je ook opzoek naar een volledige verwenbeurt helemaal aangepast aan jouw ideniteit. Heb je graag een lange massage aan de wasbak?Geen probleem, hier stel je je eigen behandeling samen. Luister je tijdens je kappersbezoek graag naar heavy metal? Dat is niet langer een probleem, want jij kiest je eigen feelgood-muziek tijdens jouw verwenmoment. Natuurlijk stemmen we dit even af met eventueel andere aanwezigen. Maar stel je voor, misschien wil deze persoon wel samen met jou rocken?!


Er wordt aandacht geschonken aan jouw persoonlijkheid, uiterlijke kenmerken en kleurtype.

Klinkt dit als muziek in de oren? Dan ben je bij mij aan het het juiste adres. Want geef nu toe, er is toch echt niets beters dan jezelf eens goed te verwennen???


Overtuigd? Wil jij de stap zetten om het beste uit jezelf te halen?
Neem dan zeker een kijkje op dit platform, maak je eigen profiel aan, creëer stapsgewijs je eigen identiteit & deel jouw evolutie, jouw verhaal. Ik hoop je snel te ontmoeten en een deel uit te maken van jouw ‘journey throughout your identity’!.

Peace out.40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page