top of page

NEW NEW NEW – It’s FRIYAY !


Vanaf nu zetten we elke vrijdag graag een product in de kijker!


Deze week: onze shampoo tegen vet haar! Op de webshop kan je de shampoo 10% goedkoper scoren – waar wacht je nog op?


De shampoo werd alvast getest en goedgekeurd door mommy to be Marisa Savarino.


Als mommy to be mag ik binnen 2 maanden ons eerste kindje verwelkomen. Op een kwaaltje hier en daar na, is mijn zwangerschap tot nu toe zeer goed verlopen.


Waar ik echter vanaf het begin “last” van heb en zichtbaar een verschil zie, is mijn haar. Doorheen de maanden is de structuur veranderd en wordt het zéér gemakkelijk vet waardoor ik het eigenlijk dagelijks zou moeten wassen. Niet vanzelfsprekend als je mijn lengte van haar hebt…


Door Identity Creations werd mij de Anti-Grease shampoo aangeraden. Een sterk geconcentreerde shampoo die je haar voedt en verzorgt en specifiek zou moeten inwerken op mijn probleem.


So I took it to the test… En jawel, meteen was er een zichtbaar resultaat en verandering. Ik voeg even een foto toe van voor en na ik de shampoo gebruikte. Wat nog frappanter is, is dat naast de textuur ook de dikte van mijn haar extra benadrukt is. Ik voeg daarom ook een foto toe van 2j geleden . Op een ronder gezicht en rondere buik na is het kapsel quasi hetzelfde, met het grote verschil dat ik 2j geleden extensions had om zowel lengte als volume te creëren!


Ondertussen heb ik dezelfde lengte, maar zoals je ziet op de foto van in het begin van mijn zwangerschap, bleef de volume wat uit. Nog een ander verschil, om de look op de linkse foto (met de extensions) te creëren moest ik een paar uurtjes met de stijltang aan de slag. Op de rechtste foto heb ik gewoon mijn haar gedroogd met de haardroger, 15 minuutjes werk voor hetzelfde resultaat! Voor mij is de shampoo dus een win, win, win! Zeker nu de kapsalons gesloten zijn en ik mijn kapsel niet onder handen kan laten nemen door Annelies ☹.


Wil je hem graag zelf uittesten? Check dan de webshop.


i-identify.online

135 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page