top of page

The doors are open…

OMG, het is eindelijk zover! Het moment waar we allemaal op hebben gewacht. Vooral ik weliswaar, want dit is letterlijk een droom die in vervulling gaat. ✨ De Identity Creations Academy opent officieel de deuren. En ik kan amper geloven dat het eindelijk zover is. Want voordat ik ‘dit’ tot stand kon brengen moest ik echt uit mijn comfortzone komen. Ik twijfelde aan mijzelf en liet mijn angsten de bovenhand nemen. Ik was zo onzeker en zag zelf niet hoe waardevol ik was. 🙈 Ik had twee keuzes: ofwel liet ik mij overmeesteren door mijn angsten en bleef ik doen wat ik altijd al deed. Of ik besloot om mijzelf te omarmen om wie ik ben! Door actie te ondernemen en mij niet te laten leiden door mijn emoties. 🔥 Daarom creëerde ik deze Academy, een plaats waar zelfliefde, empowerment, beauty en lifestyle samenvloeien. Een plaats waar ik je leer om je authentieke jij te (her)ontdekken, te stralen, jezelf graag te zien, zelfvertrouwen te krijgen en het leven te creëren waar jij altijd al van droomde. Wie ben jij? Waar droom jij van? Wat wil jij realiseren? Welke ACTIE onderneem jij? Creëer overvloed in elk aspect van je leven!111 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page